bosch car service

FOMO foto-expositie gaat digitaal


Geen tentoonstelling in Tiliander, maar een digitale weergave als alternatief.

Een van de werken te zien bij FOMO (Foto: Wim van Vught)

Zoals ieder jaar organiseert Fotogroep FOMO in januari haar traditionele foto-expositie. In voorgaande jaren was het werk van de amateurfotografen te bewonderen in Cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk, maar dit keer gaan ze, evenals vorig jaar, digitaal. U bent van harte uitgenodigd om van 14 t/m 31 januari een bezoek te brengen aan de speciale Expo-website op www.fomo.nl. Hier kunt u ruim 80 foto’s van gepassioneerde amateurfotografen op uw gemak – en virusvrij – bekijken. Ook wordt werk getoond, dat in het afgelopen jaar werd bekroond; leden van FOMO sleepten in verschillende wedstrijden en op diverse podia prijzen in de wacht. U kunt ook bij deze expositie weer uw stem uitbrengen op uw drie favoriete foto’s en in het gastenboek een reactie achterlaten.