uitpunt

Film: Gezellige sfeer bij horeca actie in Oisterwijk


Zondag 23 januari was er van 11.00 tot 14.00 uur gratis koffie met snert in het centrum van Oisterwijk. In Moergestel bitterballen.

Groepjes genieten van de sfeer in het centrum, ter steun aan de lokale horeca (Fragment uit de video van LOVO).

Op het Trouwlaantje aan De Lind werden koffietafels en kraampjes geplaatst met koffie, broodjes en lekkernijen. De actie was door de lokale horeca georganiseerd om aandacht te vragen voor de coronasituatie. Ook werd maar liefst 1500 euro opgehaald voor het goede doel: Bart tegen kanker. In Moergestel werd een vergelijkbare actie georganiseerd.

LOVO heeft een opname gemaakt met de goede sfeer van deze zondag in het Oisterwijkse centrum, inclusief een interview met mede organisator Niels Jansse. Alles weer open, dat is de wens; de hoop is nu gericht op aankomende dinsdag als de overheid met nieuwe informatie komt over de eventuele versoepelingen in de komende weken.

Klik hier voor de fotoserie!