ondernemers

Dierenlot actief in Haaren


Maria Kolkmann woont in Haaren en maakt zich sterk voor het lot van de dieren in onze eigen omgeving.

Nestkastjes rondom het dierenweitje in Haaren… (Bron HaarenEEN.nl)

Naast de Dierenbescherming kent u misschien ook wel Stichting Dierenlot. Hier doen vrijwilligers alles wat ze kunnen om dieren te helpen. Zo werden recent met hulp van ‘buurman Willem’ in de omgeving van het dierenweitje volgelkastjes en ook huisjes voor de eekhoorns opgehangen.

De stichting ontvangt geen subsidie en moet het hebben van bijdragen van donateurs. Ook verzamelt Maria via de Eeko box die is geplaatst aan de Tempeliersweg 25 in Haaren oude mobieltjes en lege cartridges in; de opbrengst gaat ook naar Dierenlot. Er is net weer een box vol, maar breng gerust en leg ze onder de carport, want Maria gaat ‘Op naar de volgende!’

Tot slot in de media te zien: totaal zes uitzendingen, de eerstvolgende op zaterdag 15 januari om 16.30 uur bij SBS 6. Meer lokaal kunt u op de website van HaarenEEN alles vinden over Dierenlot in Haaren (klik hier).

En uiteraard kunt u ook zelf een nestkastje ophangen, en alle dieren goed verzorgen…

 

DTZ logo low