carnaval 2023

Dekrie Auto’s B.V. winnaar yesqar award 2022 Uitblinker *


Topautobedrijf Dekrie Auto’s presteert beter dan de markt.

Deze week heeft Dekrie Auto’s B.V. een yesqar award 2022 voor Uitblinker ontvangen. Het bedrijf presteert bovengemiddeld beter dan andere autobedrijven in de regio. Autofinancier yesqar selecteerde op basis van data en kennis de winnende autobedrijven op verschillende onderdelen. Als erkenning hiervoor worden aankomende periode verschillende awards uitgereikt. Eigenaar Hans Krietemeijer vond het een leuke verrassing en was ontzettend blij met deze eer op de nieuwe locatie in Vlijmen.

Yesqar is dé slimme autofinancier. Op basis van unieke data en kennis helpt yesqar autobedrijven meer auto’s te verkopen tegen een betere marge. Yesqar heeft toegang tot een zeer innovatieve databank en geeft op basis van deze gegevens advies aan autobedrijven over voorraadbeheersing, omloopsnelheid en financiering. En kan vervolgens zelf de voorraadfinanciering regelen, waardoor autobedrijven meer ruimte hebben om zorgeloos te ondernemen.

Om autobedrijven in deze tijden eens extra in het zonnetje te zetten en te ondersteunen, heeft yesqar de yesqar awards in het leven geroepen voor uitmuntend presterende autobedrijven.

Fotobijschrift: Hans Krietemeijer (links) en Bob van den Nouweland (midden) ontvangen yesqar award van Maurits Pieper.

Zo scherp mogelijke prijs bij Dekrie Auto’s B.V.
Dekrie Auto’s B.V. heeft onlangs het autobedrijf Schoonen overgenomen. Ze zijn daardoor verhuisd van Oisterwijk naar Vlijmen. Het bedrijf is erop gericht een zo breed mogelijk assortiment van auto’s en bedrijfswagens aan te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. Er is keuze uit maar liefst 200 occasions in alle soorten en maten.

Over yesqar
Yesqar is een initiatief van NIBC Bank en datatechnologiebedrijf QarQuest. Het bedrijf ondersteunt automotive-bedrijven met slimme financiële oplossingen. Met de unieke combinatie van financiële expertise, de kracht van data en de kennis van de automotive markt is het mogelijk om klanten beter, sneller en accurater te faciliteren.

Meer informatie over yesqar? Kijk op www.yesqar.nl.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer