Krekul

Boosterprik zonder afspraak volgende week mogelijk


Op zes van de acht vaccinatielocaties van de GGD Hart voor Brabant is het vanaf volgende week mogelijk om zonder afspraak de boosterprik te halen.

Inwoners van 18 jaar of ouder kunnen zich hiervoor dagelijks tussen 10.00 uur en 16.00 uur melden. Ook voor een 1e of 2e vaccinatie kun je op deze locaties zonder afspraak terecht. Inwoners kunnen vanaf woensdag 19 januari zonder afspraak voor een boosterprik terecht bij de vaccinatielocaties in Cuijk, Uden en Waalwijk. Er zijn enkele dagen dat er niet op vrije inloop wordt geprikt. Inwoners wordt geadviseerd om vooraf altijd even te kijken op www.ggdhvb.nl/prikkenzonderafspraak voor de actuele data en tijden. De Tilburgse Koepelhal is van maandag 24 januari tot en met vrijdag 28 januari geopend voor een boosterprik zonder afspraak. Daarna sluit de Koepelhal en kunnen inwoners op afspraak terecht in het Tilburgse Willem II stadion voor zowel de boosterprik als de 1e en 2e prik.