genieten

Bezoek de kabouter bij het Voorste Goorven in Oisterwijk


Ergens in de Oisterwijkse bossen, staat een kabouter…

Waar staat deze kabouter? (Foto: Leny van Schijndel).

Bezoek het Voorste Goorven in Oisterwijk, wandel of fiets door de mooie natuur en geniet! Deze week is Leny er ook geweest, en laat u alvast meegenieten van al het moois dat het winterse bos u te bieden heeft. Nog niet met sneeuw, maar wie weet komt dat ook nog. Klik hier en bekijk alle foto’s, of kom gewoon zelf even kijken! In de omgeving rondom zijn er meerdere parkeermogelijkheden, onder andere bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, de parkeerplek aan de Heisteeg, de parkeerplek nabij het Aderven, bij Hotel Boschoord, of bij Meneer van Eijck bijvoorbeeld.

Te druk?

Er zijn genoeg plekken voor een mooie wandeling. En mocht het ergens erg druk zijn, rij dan een stukje verder. Wandel vanaf ’t Stokse Moergestel naar Venkraai, parkeren naast de Reebok en te voet over de Kampina, of start bij Kasteel Nemerlaer in Haaren. Of bijvoorbeeld naar De Rode Lelie, parkeer bij het Staalbergven of Klein Aderven. De Hondsberg is ook toegankelijk voor wie daar wil wandelen, en vergeet het Heukelommetje bij Mie Pieters niet. Wandel eens langs de Voorstre Stroom het centrum in, of loop vanaf Natuurpoort Klein Oisterwijk … hier en daar is warme chocomel af te halen.

 

Fotoserie Voorste Goorven Oisterwijk