carnaval 2023

Auto na botsing met vrachtwagen over de kop in sloot op N65 bij Oisterwijk


Aan het einde van de middag botste een auto en een vrachtwagen op de N65 bij Oisterwijk.

Auto over de kop in de sloot (Foto: Toby de Kort).

Vermoedelijk wisselde een van de voertuigen van rijbaan waarna de aanrijding ontstond. Doordat de vrachtwagen de auto een tik gaf vloog deze over de kop en kwam in de sloot terecht. Omstanders verleenden direct eerste hulp aan het slachtoffer. Politie, brandweer en ambulance werden opgeroepen. Uiteindelijk bleek de bestuurster niet bekneld te zitten in haar voertuig. Het slachtoffer is ter plaatse aan haar verwondingen behandeld. Rijkswaterstaat en een berger zijn ter plaatse gekomen voor assistentie. De auto liep flinke schade op.

Er ontstond een lange file (Foto: Karel Verkerk)