vacature

Zorgvuldig Corona-beleid bij Midden Brabant Advies en Zelfstandig Regiobank adviseur Oisterwijk*


Iedereen is inmiddels wel bekend met de gevolgen van de coronamaatregelen. Eén en ander heeft impact op de openingstijden van winkels en niet-essentiële dienstverleners. Die moesten sinds zaterdag 13 november al om 18:00 uur de deuren van hun winkel of kantoor sluiten. Afgelopen vrijdag, 26 november, is bekend gemaakt dat de verplichte sluitingstijd voor de niet-essentiële winkels en dienstverleners met 1 uur vervroegd is naar 17:00 uur.

Peter Dirks – Directeur beleid Midden Brabant Advies – Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Het kantoor van Midden Brabant Advies is met haar RegioBank-functie een zogenaamde essentiële dienstverlener, maar kiest ervoor om toch uiterlijk 17:00 uur haar deuren te sluiten. Hypotheek- en persoonlijk financieel advies kan op afspraak ook na 17:00 uur; ‘maar we merken dat de meeste klanten een afspraak binnen de kantoortijden prima vinden,’aldus directeur Peter Dirks.

De sluitingstijd van 17:00 uur heeft echter geen gevolgen als in verband met – bijvoorbeeld – een schademelding waar aanwezigheid op locatie vereist of gewenst is. ‘Daarbij nemen wij de door de Overheid gestelde basisregels in acht en volgen de meest actuele berichtgeving op de site van de Rijksoverheid. Dat geldt ook voor de ontvangst van bezoekers op één van onze kantoren.’ Midden Brabant Advies is ook ingesteld op advies en bemiddeling op afstand. De moderne hulpmiddelen – zoals internetbankieren, video-bellen, App-functionaliteiten, SMS-diensten en email – maken dat goed mogelijk. Naast de dagelijkse bankzaken kunt u ook bij Midden Brabant Advies terecht voor uw hypotheekvraagstukken, verzekeringen, beleggen en algemeen financieel advies. Zowel voor particulieren als bedrijven.

‘Maar als meest klantgerichte, meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland, gaan wij liever persoonlijk met u in gesprek met een kopje koffie of thee daarbij. Laat hopen dat we de persoonlijke dienstverlening weer snel in alle omvang aan u kunnen bieden. U bent van harte welkom aan de Baerdijk 20 in Oisterwijk. Indien er geen mogelijkheid is om de verplichte 1,5 meter afstand te houden, dan is een mond/neus-kapje vooralsnog verplicht. Blijf gezond; ook in financieel opzicht!’

Lees meer informatie op Middenbrabantadvies.nl of bel 013-5212001.

* Uitleg over deze winkelweetjes en de ster in de titel leest u in onze Disclaimer