vacature

Zon in de Schoorsteen van Zonnebloem Moergestel weer groot succes


Dit jaar zijn er 88 pakjes gemaakt door inwoners van Moergestel en zelfs ook ver daarbuiten.

Een deel van de vele pakjes die werden verdeeld.

De pakjes zijn zichtbaar liefdevol gemaakt. Ze zagen er heel mooi uit. Mensen die van knutselen houden maakten er zelfs een echte surprise van. U mag er verzekerd van zijn dat de pakjes heel goed terecht zijn gekomen bij mensen die een hart onder de riem hard nodig hebben om wat voor reden dan ook. ‘We krijgen dankbare en ontroerende reacties,’aldus de organisatie. Een van de reacties was: “ Bedankt, het is erg fijn om te merken dat andere mensen met je begaan zijn. Ik weet niet wie ik moet bedanken omdat ik niet weet wie het gemaakt heeft.” Moergestel mag trots zijn. ‘Dat we deze actie met elkaar kunnen verwezenlijken is zo belangrijk, en zeker ook weer dit jaar. Lieve mensen, heel hartelijk dank en we hopen dat volgend jaar weer heel veel hulpsinterklazen ons helpen. Namens alle vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Moergestel.’

DTZ logo low