Krekul

Wim Muller neemt afscheid van Brandweer Oisterwijk


Donderdagavond 30 december werd een afscheid georganiseerd voor Wim Muller van Brandweer Oisterwijk.

Collega’s nemen afscheid, op straat, op afstand (Foto: Toby de Kort).

Voor zijn deur aan het Bevrijdingsplein in Oisterwijk werd een autobrand nagebootst. Wim wist uiteraard van niets, totdat de pieper ging en twee brandweerwagens met sirene het plein op reden. Wim kreeg zijn laatste ‘brandje’ te blussen; dat betrof de auto van zijn partner. Daarna werd een heuze drive-thru met diverse hapjes en drankjes georganiseerd. Alle leden van Brandweer Oisterwijk kwamen met de auto, te voet of met de fiets langs. Wim heeft erg genoten van deze avond en zal per 1 januari 2022 niet meer in dienst zijn bij brandweer Oisterwijk.

 

Bedankt Wim! (Foto: Toby de Kort)