bosch car service

Wel of niet collectief verzekeren? *


Heb je advies of hulp nodig bij de keuze voor je zorgverzekering, of weet je bijvoorbeeld niet of je wel of niet een collectieve zorgverzekering moet afsluiten?

Heb je via je werkgever, sportclub of ledenorganisatie een aanbod gekregen voor een collectieve zorgverzekering voor 2022? En vraag je je af of dat voordelig voor je (gezin) is? Dat kan zo zijn, maar het hoeft niet altijd. Kwestie van vergelijken!

Dit artikel (klik hier) vertelt er meer over.

Voor wie online, simpel en snel verzekeringen en geldzaken wil regelen, met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies, kan terecht op www.mbadirect.nl Voor meer informatie en advies kijkt u op www.middenbrabantadvies.nl of bel voor een afspraak naar 013-5212001.

* Uitleg over deze winkelweetjes en de ster in de titel leest u in onze Disclaimer