Krekul

Webadres Oisterwijkse Jeugd naar lokale VVD


Na ruim acht jaar is het webadres voor nieuwtjes over en voor de Oisterwijkse jeugd verhuisd naar de VVD.

In het voorjaar van 2013 werden de berichten voor en over de Oisterwijkse jeugd in onze gemeente door onze redactie verzameld op de themagpagina Jeugd. Zoals we dat bijvoorbeeld ook doen voor de dorpen Moergestel via Moergestelnieuws.nl en later Haaren via Haarennieuws.nl. U treft ze in ons menu.

Voor de jeugd in onze gemeente, zoals hier in Haaren…

Destijds werd een fijne samenwerking gevonden met Patrick Simons van het lokale bedrijf SIEM-IT, die ons op verzoek aanbood het webadres Oisterwijksejeugd.nl voor dit doel te gebruiken. Zo geschiedde. Het werd gebruikt voor de promotie en verbinding naar ons jeugdig thema. Ook op Google werd het daarmee goed gevonden, en zo werd extra aandacht gegeven aan specifiek deze doelgroep. Sinds kort is het webadres in gebruik genomen door de Oisterwijkse VVD. Het werd helaas nog een tijdje op Google getoond als ‘Jeugd – Oisterwijk Nieuws’, ook na de verhuizing, maar dat is sinds vandaag opgelost. Wij willen SIEM-IT bedanken voor het jarenlange gebruik van dit webadres.

Thema Jeugd blijft!
Niet getreurd, de themapagina met berichten voor en over de Oisterwijkse Jeugd blijft bestaan. Je kan het nog steeds in ons menu vinden, en ook de Twitter en Facebookpagina zijn er nog steeds. Uiteraard komen al deze berichten ook voorbij op onze homepage en nieuwsbrief.

Klik en kijk op Twitter Oisterwijkse Jeugd

Klik en kijk op Facebook Oisterwijkse Jeugd

Klik en kijk op onze website naar deze thema berichten