uitpunt

Wandeling voor Stichting Kinderen in Oisterwijk


Sinds 2009 zet Stichting de Kinderen in Oisterwijk zich in om kinderen die een zieke ouder hebben of een ouder hebben gehad die overleden is aan kanker, in contact te brengen met elkaar. Zo kunnen ze ervaringen delen en troost vinden bij elkaar, maar bovenal wil de stichting ontspanning bieden in moeilijke tijden. Even de zorgen vergeten.

Wandel mee …

Om de doelstelling te kunnen blijven realiseren is de stichting financieel voor 100% afhankelijk van grote en kleine giften en/of sponsors. Daarom heeft Stichting Te Voet Te Veld, Helvoirt dit jaar gekozen om op zondag 26 december (2e kerstdag) voor Stichting de Kinderen uit Oisterwijk te gaan wandelen. De stichting draait al 12 jaar op vrijwilligers. Later volgt meer informatie, maar als je nu al meer wilt weten waarvoor je gaat wandelen kijk dan op: www.stichtingdekinderen.nl

Dus loop mee op 2e kerstdag 26 december, met deze gezonde, gezellige winterwandeling. Een jubileumwandeling omdat Te Voet Te Veld dit jaar de 40e editie houdt. Start en finish bij De Notenkraker, Kastanjelaan 12, Helvoirt tussen 12.00 en 13.30 uur. Startgeld t/m 17 € 2,50; volwassenen € 5,- Afstanden 5, 9, 12 km. Alle opbrengsten gaan naar Stichting de Kinderen.