genieten

Wandel mee van Moergestel rond het middelpunt van Oisterwijk


De eerste dinsdag van de maand wandeling is op dinsdag 7 december, en gaat vanuit Moergestel rondom het middelpunt van de gemeente Oisterwijk.

Een leuke club wandelaars gingen in november op pad.

De wandeling op 2 november in de Duurzaamheidsvallei met het Heukelommetje en Moerenburg trok een record aantal wandelliefhebbers. Ook nu zoals bij elke maandwandeling weer ‘nieuwelingen’, die enthousiast reageerden. Nu de Corona- regels nog steeds wandelen in de open lucht toestaan, waarbij de anderhalve meter richtlijn wordt aangehouden, kan ook de wandeling in december doorgaan. Hierbij hanteert de organisatie de toegangscode van 2G, het merendeel van de deelnemers behoort tot de kwetsbare groep ouderen.

De wandeling start op dinsdag 7 december om 9.30 uur bij Café het Stokske op de hoek Zandstraat/Heiligenboom in Moergestel. Het is een ‘rustige’ wandeling, slechts 6,33 km lang en met fiets en auto bereikbaar. Je bent met lunchtijd weer thuis! Aanmelden vooraf is niet nodig. Wens je meer informatie over deze wandeling en de langere wandelingen op de overige dinsdagen, stuur dan een mail aan pgelden@home.nl

Ontmoet, beweeg, wandel mee dat is leuk en gezond!

De route voor 7 december.