genieten

Vrachtwagen verliest lading op industrieterrein Oisterwijk


Vanmiddag is een vrachtwagen een deel van zijn lading verloren aan de Bedrijfsweg in Oisterwijk.

In een flauwe bocht viel een groot deel van een airco unit van de vrachtwagen en kwam op het wegdek terecht. Een enorme klap was hoorbaar in de omgeving. Door de val van de lading brak er ook een lantaarnpaal af en een verkeersbord die op het wegdek terechtkwamen. De drukke Bedrijfsweg was geblokkeerd.

Gemeente Oisterwijk kwam met een aantal Boa’s ter plaatse om het verkeer te regelen. Met een shovel werd de drukke Bedrijfsweg vrijgemaakt zodat het verkeer verder kon. Enexis komt ter plaatse voor de kapotte lantaarnpaal. De oorzaak van de afgevallen lading is nog onbekend.

De verloren lading (Foto: Toby de Kort).

Verkeersregelaars kwamen helpen (Foto: Toby de Kort).

Een shovel pakt de verloren lading op (Foto: Toby de Kort).