The Make

Vanaf maandag iedere avond Oisterwijks Kerstverhaal voor kinderen


Bijna Kerstmis. Bij Kerstmis horen mooie verhalen en sprookjes. Leuk om voor te lezen voor het slapen gaan.

Glazenwasser Jasper is op de dag voor Kerst bezig aan zijn laatste klusje als er plotseling wat uit de lucht komt vallen. Het is een vreemdsoortig wezentje dat beweert de Kerstengel te zijn met een bijzondere opdracht. Jasper besluit haar te helpen, maar de tijd dringt. Komt dat wel goed? Tsja, het is natuurlijk een sprookje en die lopen meestal goed af!

Marya Hüsstege heeft een mooi Kerstsprookje geschreven wat eindigt bij de Oisterwijkse Kerststal. Bij de Bibliotheek houden ze van boeken en verhalen en zeker als het ook nog een lokaal tintje heeft. Daarom is Marya uitgenodigd om voor te lezen uit haar sprookjesboek (leeftijd 8-88). Vanaf 20 december gaat zij elke avond voor kinderen een stukje voorlezen uit Jasper en de engel die uit de lucht kwam vallen. Rond bedtijd kunnen kinderen (maar ook volwassenen natuurlijk) luisteren naar het verhaal met als finale, het laatste deel op Kerstavond.

Mary Hüsstege leest voor.

Wil je ook bij de première zijn? Houd dan de Facebookpagina van de Bibliotheek in de gaten. Je kunt daar aangeven dat je een melding wilt krijgen wanneer het voorlezen live gaat. Mis het niet!