Krekul

Van uit het oog naar in het hart


Wat was dat weer een tegenvaller. De ingrediënten voor een overheerlijke kerstlunch waren al bedacht, de creagroep had ook al leuke ideetjes en de kadootjes voor de kerstbingo waren al in huis. Net weer een paar maanden lekker op gang. De meeste activiteiten draaiden weer volop. De roosters van de vrijwilligers gemaakt en het vervoer van sommige gasten geregeld. Helaas moesten de deuren weer sluiten.

 

Door COVID kunnen we weer even niet bij elkaar komen
En zitten we achter de geraniums én kerstboom weg te dromen
Jammer, want het is zo fijn
Om samen te zijn
Elkaars mooie glimlach te blijven zien is nodig in deze koude tijd
Maar we houden moed en raken ons goede humeur niet kwijt
Hopelijk mogen we elkaar weer snel zien in het nieuwe jaar
Weer praten, lachen, eten, spelletjes doen en een goede mop is geen bezwaar
We sluiten het jaar af met elkaar in onze gedachten
En door dit cadeautje willen we het gemis van elkaar een beetje verzachten
Blijf geloven in betere tijden die komen gaan
En dat we er niet alleen voor staan
Alvast fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar
Blijf lief voor jezelf en elkaar!

Vrijwilligers aan het werk (Foto: Kees Goverde).

Met deze warme woorden gingen de vrijwilligers van Stichting Inlooppunt Oisterwijk op pad naar hun 100 vaste gasten. Hoe mooi is het dat meer organisaties iets willen betekenen voor de medemens in deze tijd. Uit geheel onverwachte hoek kwam een mooi gebaar van een lokaal metaalbedrijf. Dit jaar wilde het bedrijf graag iets doen voor een goed doel binnen Oisterwijk. Onder het personeel was een inventarisatie gehouden en daarbij was deze stichting uit de bus gekomen. Dankzij de bijdrage van dit bedrijf hebben de vrijwilligers de afgelopen weken bij alle vaste gasten persoonlijk een mooi decembercadeau afgegeven.

DTZ logo low