lezing goed oud worden

Twee Oisterwijkse Voedselbank acties zeer succesvol


Afgelopen weken werden er in Oisterwijk twee weer succesvolle inzamelacties gehouden voor de Voedselbank.

Yvonne, Claudia en Jouke hadden de handen vol…

‘De garage is weer leeg,’aldus Claudia, die samen met Yvonne en Jouke alle binnengekomen producten heeft gesorteerd en aan de Voedselbank heeft overgedragen. ‘Gisteren werden er 25 kratten vol levensmiddelen voor de Voedselbank opgehaald en nog een aantal kerstpakketten. Iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedankt en fijne feestdagen!’

Ladies’ Circle De Lind, basisschool de Groende Parel uit Oisterwijk en de Mortel Kindcentrum uit Udenhout hebben gezorgd voor een luxe Kerstontbijt. ‘De kinderen van de Voedselbank willen wij deze kerst een gezellige en feestelijke kerst bezorgen. Speciale en luxe boodschappen maken dat het ontbijt of het diner ook echt voelen als een kerstdiner of ontbijt’, legt een van de dames van de Ladies’ Circle uit.

Via beide acties werden kratten vol boodschappen opgehaald. De kratten zijn met veel enthousiasme en dankbaarheid ontvangen.