genieten

Twee Oisterwijkse jonge dames genomineerd voor Miss Beauty en Miss Teen Brabant


Fleur Hermkens en Aniek van Oirschot, beide uit Oisterwijk, zijn genomineerd voor de verkiezing tot mooiste van Brabant, en misschien ook Nederland.

Fleur Hermkens (Foto: John Vermeeren – Miss Beauty Noord-Brabant)

Beide jonge dames zijn ingegaan op de oproep van Miss Beauty en zijn geselecteerd om in hun categorie uit te komen voor Brabant. Ieder samen met 18 anderen. Aniek is 16 jaar en staat in het overzicht met minderjarigen van 15 tot en met 18 jaar en doet mee aan de Miss Teen verkiezing voor Brabant. Fleur is 20 en komt uit in de leeftijdsgroep van 18 tot en met 27 jaar en mag zichzelf als ze wint Miss Beauty van Brabant noemen.

Na deze provinciale voorverkiezingen, volgen de landelijke verkiezingen. Van iedere provincie gaat in iedere categorie de winnaar door. Om te winnen moeten echter eerst stemmen verzameld worden. Wie wil stemmen kan dat doen via de website van de organisatie (klik hier).

Aniek van Oirschot (Foto: John Vermeeren – Miss Beauty Noord-Brabant)