vacature

Stuur een kerstkaart naar eenzame mensen


In deze donkere dagen kan iedereen wel een lichtpuntje gebruiken, en sommigen wat meer dan anderen.

Stuur een kaartje!

Niet iedereen kijkt uit naar de Kerstdagen. Voor sommige mensen is het een extra eenzame periode. Vooral voor alleenstaanden en kwetsbaren kan het moeilijk zijn. Om dit een beetje te verzachten, zamelen ze bij de Bibliotheek kerstwensen in.

Bezorg iemand anders een fijn gevoel en schrijf een kaartje, een brief of een gedichtje of laat je kind een leuke tekening maken. Zeker nu in deze tijd is er behoefte aan een beetje aandacht voor elkaar. Geef deze mensen daarom een steuntje in de rug. Je inbreng wordt enorm gewaardeerd.

Inleveren kan tot 20 december in de speciale Kerstbrievenbus, die je vind bij de balie in de Bibliotheek in Oisterwijk en in Moergestel. De bibliotheek zorgt dat ze goed terecht komen!

Dankjewel!

DTZ logo low