bosch car service

Stichting Leergeld Oisterwijk zoekt vrijwilliger


Kinderen van gezinnen in onze gemeente met weinig geld kunnen een steuntje in de rug krijgen van de Stichting Leergeld.

Zo samen achter de laptop, dat kan nu echt niet. Thuis individueel is de richtlijn. Heeft u daarbij hulp nodig? Vraag Leergeld Oisterwijk!

Als het een gezin niet lukt om geld bij elkaar te krijgen voor een schoolreisje, voor de contributie van de voetbalclub of voor spullen die nodig zijn op school betaalt Stichting Leergeld de rekening. Het allerbelangrijkste voor de stichting is dat kinderen in onze gemeente niet in een isolement raken. Dat ze de kans krijgen om mee te doen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en cultuur. Voor de meeste leeftijdsgenootjes is dat heel normaal, maar voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben is het vaak onmogelijk om zo’n extraatje te bekostigen.

Vrijwilliger

Voor de administratieve ondersteuning van de coördinator zoekt Stichting Leergeld Oisterwijk een helpende hand. Dit betreft digitale dossiervorming, versturen van correspondentie per brief of e-mail en bellen met cliënten en aanbieders. Ben je handig met de PC en administratie, twee dagdelen per week naar eigen indeling beschikbaar, en zorgvuldig met vertrouwelijke gegevens? Je krijgt uiteraard hulp van het leuke tem en ondersteuning waar nodig.

De nood is hoog, dus bel 06-39703638 of mail naar info@leergeldoisterwijk.nl als je interesse hebt.