The Make

Statiegeld voor Wensambulance van supermarktklanten Oisterwijk


Robert de Munnik van Jumbo Oisterwijk heeft afgelopen week een bedrag mogen overhandigen aan Barry van Brakel van WensAmbulance Brabant.

Robert de Munnik draagt het bedrag over aan Barry van Brakel van WensAmbulance Brabant.

Het bedrag werd ingezameld door klanten van de supermarkt bij het inwisselen van statiegeldflessen. In de maanden oktober en november mocht WensAmbulance Brabant deze statiegeldactie houden. De klanten van deze supermarkt brachten het prachtige bedrag op van maar liefst € 631,80 door middel van hun statiegeld bonnetjes. Van dit bedrag kan WensAmbulance Brabant twee gratis wensreizen aanbieden voor (pre) terminaal zieke mensen, die niet of nauwelijks kunnen lopen, naar elke gewenste plaats of locatie waar dan ook in Nederland. Stichting WensAmbulance Brabant bedankt de klanten van Jumbo heel hartelijk voor deze mooi donatie.

Niets is te veel gevraagd om een goede laatste wens uit te voeren. Dat kan zijn naar de oude werkgever, familie, sportclub, museum, strand of een rondrit door de woonplaats. Vierentwintig uur per dag staan er 60 chauffeurs en ruim 100 verpleegkundigen als vrijwilligers klaar om hun diensten aan te bieden. Iedereen kan van deze gratis “service” gebruik maken om zich te laten vervoeren in een van de vijf hypermoderne ambulances die gestationeerd staan in Bergen op Zoom, Breda, Boxtel, Helmond en Valkenswaard.

Kent of bent u iemand die hiervoor in aanmerking komt, schroom dan niet om te contacten met www.wensambulancebrabant.nl.