The Make

Samen voor de voedselbank ook weer in Oisterwijk


Van donderdag 16 december tot en met maandag 20 december is er dagelijks tussen 16.00 en 19.00 uur mogelijkheid uw producten in te leveren voor de actie ‘Samen voor de Voedselbank’. Het adres is Wim van Baaststraat 7 in Oisterwijk.

Het doel; heel veel levensmiddelen voor de Voedselbank.

Iedere week krijgen ook een aantal inwoners uit Oisterwijk een volle mand etenswaren, om de nood te lenigen die in het huishouden ontstaat vanwege een te laag bestedingsbedrag voor eten en drinken.

Om de Voedselbank te helpen, wordt jaarlijks voor Kerst gevraagd aan alle inwoners om een kleine bijdrage te leveren. Vooraf is er bij de voedselbank navraag gedaan welke producten zij op dit moment missen, en geschikt zijn om te bewaren en te vervoeren. Onderstaande lijst met producten is hieruit naar voren gekomen. Helpt u mee om deze producten in te zamelen?

• Thee (liefst doosjes vanwege het stapelen)
• Koffie (pakken, geen pads en cups)
• Soep
• Pasteibakjes
• Ragout
• Fruit in blik/pot
• Pasta (liefst in pakken)
• Afbak croissants / broodjes

Ook overige lang houdbare levensmiddelen zijn welkom.

DTZ logo low