lezing goed oud worden

Rook uit dak varkensschuur Heukelom


Maandagavond is de brandweer opgeroepen voor een brand in een varkensstal in Heukelom.

Rook uit dak varkensschuur Heukelom (Foto: Toby de Kort)

 

Er kwam een melding binnen bij de brandweer van brand in een varkensstal aan de Oisterwijksebaan in Heukelom. Brandweer en diverse politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. Een melding werd gedaan vanaf de snelweg. De brandweer is in het verleden al meerdere keren uitgerukt voor meldingen van brand bij dezelfde schuur.

Er blijkt echter geen sprake van brand, maar de witte damp wordt veroorzaakt door de luchtwassers van de stal. Met het koude weer is de witte rook extra goed zichtbaar. De brandweer heeft voor de zekerheid nog een verkenningsronde uitgevoerd, maar het bleek inderdaad niet om brand te gaan.