bosch car service

Oisterwijks restaurant in de Lekker 500


De Lekker Top-500 is een jaarlijkse score, weergegeven in een gids. Naast de bekende Top-500 restaurants, besteedt Lekker aandacht aan culinair nieuws, achtergronden en actuele ontwikkelingen.

Alma zit in het pand van De Swaen, in het gezellige centrum van Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

De 44e editie van Lekker 500 werd op 29 november gelanceerd. Sinds 1977 waarderen ze onafhankelijk de restaurants in Nederland. Restaurant Alma kwam nieuw binnen in de Top-500 op een 74-ste plek. Tegelijk werd Malou Hagenaars van dat restaurant op nummer twee van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs (NHGP) geplaatst. Die prijs werd in 1999 opgericht om gastheerschap in Nederland onder de aandacht te brengen. Jaarlijks wordt de prijs uitgereikt aan de beste jonge gastheer of –vrouw van Nederland.