genieten

Oisterwijker bij Vroege Vogels van BNNVARA


Oisterwijker Rob Rokven is benaderd voor deelname aan het BNNVARA programma Vroege Vogels.

De crew van Vroege Vogels (Foto: Rob Rokven)

‘Ik werd benaderd om opnames te maken bij het voorstegoorven,’aldus Rob. ‘Ik werd geselecteerd omdat mijn foto’s het meest bekeken worden, vooral de landschap foto’s. Van alle fotografen zijn er acht uitgekozen.’ Rob werkt graag mee aan het programma, vooral om de natuur van Oisterwijk te promoten. Op 15 december werd het item opgenomen. ‘Het weer zat helaas niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken.’

Vroege Vogels zet natuur, milieu, klimaat en dierenwelzijn centraal. Als ‘advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu’ maakt Vroege Vogels zich hard voor een groener Nederland. De opname met Rob komt woensdagmiddag om 16.00 uur online op Facebook, Instagram en op de website van BNNVARA. Of en wanneer het op TV komt is nog niet bekend.