genieten

Met de Stadsgidsen door Oisterwijk


Maandelijks worden er  door de stadsgidsen Oisterwijk wandelingen verzorgd. Deze start om 10:30 vanaf de Joanneskerk en duurt ongeveer anderhalf uur. Eindpunt is de indrukwekkende Petruskerk van architect Pierre Cuypers. Deelname kost € 5 per persoon, contant te voldoen aan de gids.

De Stadswandeling kan weer!

De stadsgids vertelt tijdens de wandeling over het ontstaan van Oisterwijk, over historische panden, monumenten, kerken en markante personen van de Parel in het groen. U wordt verzocht zich vooraf aan te melden via info@stadsgidsenoisterwijk.nl of 0653195216 of 0626261641.

Ook verzorgen de stadsgidsen “wandelingen op maat”. Families, groepen cursisten, bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, scholieren, etc. Naast de reguliere wandeling “van kerk tot kerk” en de rondleiding op de Joodse Begraafplaats, zijn er ook andersoortige wandelingen. Bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de KVL, een kortere wandeling over De Lind en langs de Voorste Stroom, een wandeling door wijk de Waterhoef. Dag, tijdstip en duur kunnen dan in overleg worden bepaald. Voor meer informatie kunt u terecht op www.stadsgidsenoisterwijk.nl.

De aankomende wandeling staat gepland op 19 december.