The Make

Kerstwandeling Tweede Kerstdag in Oisterwijk


De kerstwandeling van Scouting Oisterwijk is inmiddels een echte traditie. Ook dit jaar is er op Tweede Kerstdag een wandeling voor jong én oud.

Wandel mee met Scouting Oisterwijk

Gezien de onzekerheden rondom maatregelen voor het coronavirus, is besloten een do-it-yourself versie van de kerstwandeling te organiseren. In de week voorafgaand aan de wandeling is via de Facebookpagina van Scouting Oisterwijk een bestand te downloaden met daarin de route. Op Tweede Kerstdag zal er aan het hek bij Scouting Oisterwijk (Sportlaan 24) een QR-code hangen welke gescand kan worden, waarna de route gedownload wordt.

Dit jaar is er keuze uit twee routes: een route van 5 km door de natuur en een route van 4 km welke ook geschikt is voor kinderwagens/rolstoelen. Tijdens de route beantwoord je verschillende vragen om zo het kerstmysterie op te lossen. Het antwoord kan worden ingezonden en uit alle goede antwoorden wordt een winnaar getrokken.

Namens Scouting Oisterwijk wensen wij iedereen een prettige Kerst met veel wandelplezier!