The Make

Hulp bij digitale apparaten en internet in het Digicafé Oisterwijk


Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of vragen rondom de mobiele telefoon, tablet, Ipad, E-reader of laptop?

Bij Digicafé beantwoord een vrijwilliger graag uw vragen

Iedere eerste en derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur is er in Bibliotheek Oisterwijk een gratis Digicafé. Het doel van het Digicafé is om mensen hulp te bieden bij alle vragen en uitdagingen die je op internet kunt tegenkomen. Onder begeleiding van een vrijwilliger wordt je geholpen, bijvoorbeeld met het aanmaken van een account of DigiD, het updaten van een programma of de instellingen van een social media-pagina.

Aanmelden kan via digitaal@vso-oisterwijk.nl, de vrijwilliger spreekt een tijd met je af.

 

DTZ logo low