uitpunt

Etalage winkelen in centrum Oisterwijk


Winkelen en uit eten mag niet meer, maar afhalen en bezorgen wel. We helpen de horeca en winkeliers graag om hun deuren voor u open te kunnen houden.

Een tijdelijke etalagewinkel …

Petit Sweet heeft een kijk-etalage met al haar producten op het Lindeplein 7 in Oisterwijk. U kiest daar uw product, of kijkt op www.petit-sweet.nl , u stuurt een mailtje naar info@petit-sweet.nl, en uw bestelling wordt gratis bezorgt in een straal van 10km rondom Oisterwijk.

Alsnog uw Kerstcadeautje onder de boom!

Horeca ondernemer?

Horeca ondernemers en winkeliers zijn van harte welkom. Mail het afhaal- en/of bezorgaanbod en de manier hoe u contact houdt met uw klanten naar mail@oisterwijknieuws.nl  Omschrijf uw aanbod, bestel en afhaal mogelijkheden, openingstijden, adres en website.  Stuur ook graag een rechtenvrije foto mee! Wij publiceren dat voor u deze dagen gratis!

Allen veel sterkte, en ondanks deze tegenslag wensen wij u fijne feestdagen en vooral een gezond 2022!

DTZ logo low