genieten

Delta Fiber start ook in Oisterwijk met glasvezel


DELTA Fiber Netwerk ziet voldoende animo voor glasvezel en heeft besloten dat alle inwoners en ondernemers van de kern en bedrijventerreinen van Oisterwijk een glasvezelaansluiting krijgen.

Dit betekent dat ook de woningen en bedrijven waarvan de bewoners c.q. ondernemers zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement een glasvezelaansluiting krijgen. Hiermee wordt Oisterwijk aangesloten op het netwerk van de toekomst. Inwoners en ondernemers die alsnog een abonnement willen afsluiten, kunnen zich nog tot 1 februari 2022, zonder extra kosten, aanmelden via gavoorglasvezel.nl. Gelijk na de feestdagen starten de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg waarbij naar verwachting in het voorjaar de aannemer zal starten met de civiele werkzaamheden.

De schop kan ook in Oisterwijk de grond in…

Directeur Piet Grootenboer: “We zijn blij dat we na Haaren en Moergestel nu ook de inwoners van de kern Oisterwijk en de ondernemers op de bedrijventerreinen Laarakkers en Kerkhoven mogen feliciteren met glasvezel. De besluitvorming heeft wat langer op zich laten wachten omdat we niet alleen de woningen en bedrijfspanden die een abonnement hebben afgenomen van glasvezel willen voorzien, maar alle woningen en bedrijfspanden in Oisterwijk. We zijn trots dat dat gelukt is en we iedereen gaan voorzien van een toekomstbestendig netwerk.”

Lokaal
Rosalie Urselmann, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Direct na de start van de campagne is er veel werk verzet in Oisterwijk, om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, wijkcentra, verenigingen en lokale verkopers hebben zich enthousiast ingezet om inwoners te overtuigen van het belang van glasvezel. Met succes, want mede daardoor ontstond er direct een mooie sprint in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd te kunnen melden dat Oisterwijk zich verzekerd heeft van de komst van glasvezel!”

De aansluiting is geheel vrijblijvend. Met een glasvezelaansluiting in het pand is de bewoner en/of ondernemer alvast aangesloten op het glasvezelnetwerk en kan er op ieder moment worden overgestapt naar glasvezel. Bewoners en ondernemers kunnen pas gebruikmaken van hun glasvezelaansluiting, wanneer zij een abonnement hebben afgesloten en wanneer het netwerk gereed is. Inwoners en ondernemers worden persoonlijk geïnformeerd over de planning en de werkzaamheden.