The Make

Coderdojo gaat VR brillen verkennen in de Bibiliotheek in Oisterwijk


Zaterdag 11 december om 13.00 uur is er weer een Coderdojo bijeenkomst in de Bibliotheek Oisterwijk voor de leeftijd 7 tot 12 jaar. Bij Coderdojo leren kinderen op een speelse, creatieve manier hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talenten ontdekken.

Ontdek de VR wereld met CoSpaces.

In deze bijeenkomst wordt de VR (Virtual Reality) wereld met CoSpaces verkend. Onder begeleiding van mentoren leren kinderen hoe ze hun eigen VR wereld tot leven kunnen brengen door te programmeren. Daarnaast ontmoeten ze anderen en leren ze van elkaar door tips en ervaringen te delen.
Kinderen die eerder hebben meegedaan, kunnen ook nu weer meedoen en oppakken waar ze gebleven waren.

Deelname is gratis, aanmelden kan via deze link (klik).