The Make

Cello dankt vrijwilligers Haaren


Binnen Cello zorgen ze voor een goed leven voor de cliënten. Vrijwilligers zijn daarbij ook onmisbaar. Gezocht naar creatieve oplossingen hebben vrijwilligers het afgelopen jaar gedaan wat mogelijk was: wat kan wel in plaats van wat kan niet!

Feestelijk aangekleed en met muziek!

Belafspraakjes, balkonbezoekjes, een wandelingetje op gepaste afstand … de mooiste initiatieven zijn voorbij gekomen. Cello is ontzettend blij dat de vrijwilligers  ondanks alle regels rondom Covid, betrokken zijn gebleven en hopelijk nog lang zijn. ‘Jaarlijks bedanken wij de vrijwilligers middels een groot, succesvol feest. Helaas is dit door Covid niet mogelijk.’  Daarom werd een Drive-thru georganiseerd om de vrijwilligers een leuke wintergoodiebag aan te bieden en hen zo op een gepaste manier te bedanken voor al het moois wat zij brengen.

Cello heeft 1250 vrijwilligers, werkzaam op 163 verschillende werkplekken. Van dagbesteding tot woningen, van gezellige eetcafés tot ambulant wonende cliënten, van vrije tijd tot de mooie winkels … overal zijn vrijwilligers betrokken. ‘Hopelijk gaan we een mooi jaar tegemoet waarin Covid naar de achtergrond verdwijnt. Samen is alles mooier!’

Met heel veel dank!

DTZ logo low