The Make

Bibliotheek Oisterwijk organiseert stiltewandeling in de natuur


Beleef de stilte om je heen en in jezelf.

Wandel mee!

In deze hectische tijden is het goed om af en toe eens letterlijk stil te staan. Het stil laten worden in je hoofd. Je drukke verstand tot rust laten komen. En waar lukt dat beter dan tijdens een wandeling in de natuur? De Bibliotheek Oisterwijk organiseert daarom een stiltewandeling. Vrijwillige boswachter Frans Kapteijns neemt je mee op pad.

De natuur komt langzaam tot stilstand en bereidt zich voor op de winter. Stilte is als ademhalen, de natuur ademt stilte. Wandelen in de natuur brengt je tot rust. Even wandelen met je ogen dicht, de vochtige herfstlucht inademen. Ieder loopt voor zich, maar toch als 1 groep door bos en hei. Wandel je ook mee?

Vrijdag 10 december om 10.00 uur is de start bij Klein Oisterwijk, Oirschotsebaan 6, Oisterwijk. Deelnamekosten bedragen 3,50 euro die je ter plekke contant kunt betalen. Graag aanmelden via oisterwijk@bibliotheekmb.nl