lezing goed oud worden

Beeldbank Oisterwijk: Uit je bol met een oliebol


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

De LOCB-oliebol

Oisterwijkse Tel-Sell met de LOCB-oliebol (Fragment uit de film van LOVO)

LOVO maakte in 1996 een stevige oudejaarsuitzending met gastheren Arthur Marres en Joost van den Berg. Volop muziek, vraaggesprekken, terug- en vooruitblikken met mensen gestoken in driedelig zwart. Het programma verdiende een luchtig onderdeel. Met de ‘Tel-sell-overdreven sfeer’ in het achterhoofd maakten bovengenoemde heren een goed gelukte persiflage rond de LCOB (Wat dat inhoudt gaat u leren bij het kijken) onder het motto: ‘I don’t need it! But I’ll buy it! Bestel de LCOB’s vanavond nog voor een geslaagde oudejaarsviering!’

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk