The Make

Beeldbank Oisterwijk: Moonlightshopping


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de Beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Winterglow en Moonlightshopping

Een sfeerrijk moment uit Winterglow (Fragment uit de film van De Kunstkring)

Opnieuw viel ook Winterglow -voorheen Moonlightshopping geheten- ook dit jaar ten prooi. Ten prooi aan een gevaarlijk virus dat ons doet besluiten geen contacten op te zoeken die niet noodzakelijk zijn. Geen Kerstmarkt dus. Het Oisterwijkse centrum zou weer omgetoverd zijn tot een sfeervol winters decor met onder andere een Kerstmarkt, muziek en zang, vuurkorven, entertainment, gezellige winterterrassen, het Huis van de Kerstman met kindervoorstellingen, de ijsbaan van Winter Village Oisterwijk en bijna alle winkels geopend. We stellen het weer ’n jaartje uit… Maar, dat wil niet zeggen dat u niet eens even terug zou kunnen kijken naar sfeervolle beelden van die avonden van de afgelopen jaren; op BeeldbankOisterwijk zijn mooie opnames terug te vinden. Het zal u doen snakken naar Glühwein en chocolademelk!

 

Klik en bekijk de Beeldbank van Oisterwijk