The Make

Whoon Oisterwijk viert 5-jarig bestaan! *


Whoon Oisterwijk bestaat op 1 december 5 jaar en wie jarig is trakteert! De woonboulevard viert dit met leuke kortingen en diverse winacties online (via de websites van Purewood.nl en Meubilex.nl) en in de winkel middels een adventskalender. Van 1 december tot en met 24 december kondigt Whoon Oisterwijk iedere dag een leuke actie aan.

5 jaar Whoon

Whoon Oisterwijk bestaat 5 jaar!

Diverse winkelformules zijn vijf jaar geleden aan het bedrijf toegevoegd en worden vanaf december 2016 onder één dak gehuisvest in Whoon Oisterwijk. Whoon Oisterwijk is gevestigd in het pand van Meubelfabriek Oisterwijk dat in de jaren ’70 en ’80 toonaangevend was en een waar begrip op het gebied van eiken meubelen.

Je wandelt bij Whoon Oisterwijk van de ene winkel de andere in zonder dat je het merkt. Wij zien Whoon dan ook liever als een kleine (maar ó-zo-gezellige) woonboulevard, dan als zomaar een meubelwinkel. Je komt bij Whoon de volgende formules tegen:

  • Meubilex
  • Pure Wood
  • Room108
  • Studio Whoon
  • Woonreijk
  • Dé Woonspecialist

Adventskalender

Van gratis interieuradvies en kortingsacties tot het winnen van een complete slaapkamer make-over, inclusief nieuwe boxspring van Room108. Wil jij kans maken op een van deze prijzen of profiteren van de leuke kortingen? Volg Whoon dan op Instagram en Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief om 24 dagen lang op de hoogte gehouden te worden van alle acties!

 

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer