uitpunt

U krijgt vandaag de groeten uit Hilversum (+ Film)


Deze week krijgt u de groeten uit:

Stijn Mol links op trompet, in de studio van Radio 2 (Fragment uit opname NPO Radio 2)

Hilversum

Oisterwijker en trompettist Stijn Mol was vorige week in de radiostudio van NPO radio 2. Hij doet u de groeten vanuit Hilversum! ‘Ik was daar samen met Rock ’n Roll artiest Mick Stender in het programma van Giel Beelen. Mick speelt daar wekelijks een cover en soms ook zijn eigen muziek. Met onze blazerssectie S.B.R. Horns speelden we al eens vaker met hem. Zo ook op zijn eindexamen, waar hij een live versie van zijn nummer Rock ’n Roll Tonight opnam. Ter gelegenheid van de release speelden we dit nummer, en ook een cover van The Doors’ Riders on the Storm. Deze hebben we op de dag zelf pas in elkaar gezet. Een leuke ervaring was het zeker, omdat ik nog nooit op de radio gespeeld had. Door de coronamaatregelen is het voor de meeste concerten weer de vraag of het door mag gaan. Zodra er weer versoepeld wordt hoop ik dat we snel weer eens samen met Mick te bewonderen zijn op een concert of festival.’

Doe mee!

Vanaf uw woonadres of vakantie! Kent u of bent u een huidig of voormalig inwoner uit Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk, die in een bijzonder land woont of op een bijzondere plek komt? Mail via mail@oisterwijknieuws.nl een leuke rechtenvrije foto met korte groet!

Klik hier en lees de volledige serie