kooplokaal

U krijgt vandaag de groeten uit Groenland


Deze week krijgt u de groeten uit:

Groenland

U krijgt de groeten van
Bart Merkelbach, vanuit Groenland!

Bart Merkelbach doet ‘alweer’ de groeten, voor de tweede keer in deze serie. Hij is deze keer in Groenland voor zijn laatste marathon voor Kika dit jaar. “Dit jaar liep ik twee extreme marathons en ik haalde daar mee bijna 26.000 euro op voor Kika (kinderen kankervrij – klik hier). Super trots ben ik op deze twee marathons en het opgehaalde sponsorgeld. Een van de marathons was in september in de woestijn en een op sneeuw en ijs. Als toetje de dag na deze marathon ook nog een extra 21 km run! Ik ben dankbaar voor alle steun en donaties voor deze acties! Tot volgend jaar!’

Groeten terug Bart, je bent super goed bezig!

Doe mee!

Vanaf uw woonadres of vakantie! Kent u of bent u een huidig of voormalig inwoner uit Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk, die in een bijzonder land woont of op een bijzondere plek komt? Mail via mail@oisterwijknieuws.nl een leuke rechtenvrije foto met korte groet!

Klik hier en lees de volledige serie