Krekul

Senioren en petanqueclub Oisterwijk vinden elkaar


VSO (voorheen de KBO) heeft al een jarenlange relatie met de Petanque Club Oisterwijk of zoals de meesten het kennen de Jeu de Boulesclub Oisterwijk. Dit vooral omdat jeu de boules uitermate geschikt is om ouderen op een plezierige wijze te laten bewegen.

Goede sfeer bij PCO in Oisterwijk.

Samen met Petanque Club Oisterwijk heeft VSO een aanbod samengesteld voor ouderen, waarbij u tot 1 januari 2022 gratis kennis kunt maken met jeu de boules in de overdekte accommodatie van PCO. Dit kan dan op donderdagmiddag om 13.30 uur. PCO zal daarbij zorgen voor de ballen en zal ook voor degenen die dat op prijs stellen een aantal lessen verzorgen om u de basisbeginselen van het spel bij te brengen.

Tegelijk met u spelen ook de senioren van PCO hun wedstrijdjes. Als u daaraan wilt deelnemen, mag dat natuurlijk ook. Zij leggen € 1,- uit en per wedstrijd krijgt de winnaar € 0,50. En u doet dat dan ook.

Mocht u zo enthousiast zijn geworden dat u na 1 januari verder wilt gaan met jeu de boules, dan hebt u de keuze om lid te worden van PCO met alle activiteiten van PCO, of u kunt alleen op donderdagmiddag blijven komen. Voor de laatste optie zijn de kosten na 1 januari € 3,– per middag.

De eerste ontmoeting is op donderdag 4 november, daarna iedere week, aanmelden vanaf 13.00 uur, op Den Donk, Moergestelseweg 32 d in Oisterwijk.