The Make

Pannenkoekenfestival voor Mini Struiven in Haaren


De Jeugdraad van Haaren organiseert op 14 november van 11.00 tot 13.00 uur het Mini Struiven Festival.

Inluiden van het carnavalsseizoen voor de klein jongste carnavalsvierders, doen de kinderen op het Monseigneur Bekkersplein met mini struiven – ofwel kleine pannenkoekjes – die worden versierd en gegeten. Deze pannenkoeken zijn speciaal gebakken door Pannenkoekenhuis Belveren. Denk aan de corona-check-app en aanmelden kan je via destruivenweners.nl/mini-struiven-festival-2021/ Bij slecht weer in Den Domp.

Jeugdraad

De Jeugdraad is nog op zoek naar nieuwe leden. Zit jij op de Klim Op of de Hasselbraam in Haaren? En zit jij in groep 5 t/m 8 en vind jij het leuk om samen  te feesten? Meld je aan via destruivenweners.nl/destruivenweners/aanmelden-jeugdraad/