carnaval 2023

Oisterwijker door straatrover van fiets getrapt


Donderdagavond 18 november is een man slachtoffer geworden van een straatroof. Tijdens zijn rit naar huis is hij met geweld beroofd van persoonlijke spullen. Hij is niet gewond geraakt. Er is nog geen verdachte aangehouden en daarom is de politie op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben.

De Spoordijk tussen Tilburg en Oisterwijk (Bron: Google Maps).

De 24-jarige man uit Oisterwijk fietste rond 21.30 uur op de Spoordijk in Berkel Enschot, tussen Tilburg en Oisterwijk, toen hij door twee mannen op de fiets ingehaald werd en van zijn fiets werd getrapt. Ze fietsten verder maar draaiden toch weer om. Ze duwden het zojuist opgekrabbelde slachtoffer weer in de bosjes en eisten zijn spullen. Tijdens het incident kwam er iemand op een brommer langs, waardoor de twee mannen besloten te vertrekken.

Tijdens het incident is er iemand op een brommer langsgereden. Wellicht heeft deze persoon meer gezien? De politie komt dus graag met hem of haar in contact.

Daarnaast vraagt de politie ook aan mensen in de omgeving die over camerabeelden beschikken om deze te onderzoeken op personen die voldoen aan onderstaande signalement. Wellicht hebben de daders daar al eerder rondgehangen. Of heeft u tijdens het uitlaten van de hond twee personen gezien die voldoen aan dit signalement en gezien welke richting zij opreden. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Signalementen

Man van ongeveer 1.90m.
Droeg een zwart windjack
Had capuchon op
Donker mondkapje

Man van ongeveer 1.75m.
Licht getint
Vermoedelijk rond de 17 a 18 jaar
Zwart opgeschoren haar. Lang bovenop naar voren gekamd met krulletjes
Zwart windjack
Geen mondkapje