vacature

Oisterwijk gaat moment in Dialoog


In de maand november staat de Dialoog weer centraal in Oisterwijk. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Er is geen thema, maar ‘in het moment’ wordt bekeken wat er bij de deelnemers leeft.

Foto: Els Oomis.

In het moment, samen in gesprek, inspiratie opdoen, delen en luisteren. Ervaar de dialoog en “verrijk” jezelf door middel van een goed gesprek met anderen in een kleine groep online of rondom de tafel samen. Deelname is gratis en ervaring is niet nodig. Geef jezelf de tijd cadeau om deel te nemen. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Je hoeft geen ervaring te hebben, schuif maar lekker aan.

Dialoog?
Een dialoog is een goed gesprek met anderen in een groep. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en om nieuwe inzichten en ideeën op te doen. In deze drukke tijden lijken we wat minder écht te luisteren naar elkaar, de dialoog laat ons weer eens ervaren hoe dat dat is. Bij een dialoog benader je elkaar vriendelijk en met respect, geef je elkaar praatruimte, stiltes mogen vallen, je stelt je open en stelt open vragen. Belangrijk is: zonder oordeel of het geven (van goedbedoelde) adviezen. Vragen stel je vanuit jezelf (= ik i.p.v. men).

Aanmelden
Aanmelden kan voor de dialoog online op 14 en 28 november van 10.30-12.00 uur, of voor de persoonlijke ontmoeting op 18 november van 14.00-16.30 uur via www.oisterwijkindialoog.nl of bel met 06-43436426 (Yvette).