vacature

Nemelaer Haaren speelt gelijk tegen EFC en tegen NEC afgelast


Ondanks een aantal dotten van kansen weet Nemelaer in de eerste helft het net niet te vinden. Kort na de pauze dan eindelijk wel.

Nemelaer Haaren

EFC ging op zoek naar de aansluitingstreffer, had veel balbezit maar wist zich geen kansen te creëren. Kort voor het einde wisten ze toch onverwacht het net te vinden door een afstandsschot.
Het spel golfde op en neer. Nemelaer creëerde 6 grote kansen tegen een paar EFC mogelijkheden van EFC. Met name Jasper van Venrooij en Giel van de Ven waren een plaag voor de verdediging van EFC. Wonderbaarlijk dat het met de rust nog 0-0 stond.

Na de pauze wordt het netje wel gevonden. Na een mooie aanval over veel schijven weet Geert vd Ven de bal voor het doel af te leveren. Luuk Vermeer legt klaar en Pieter Vugts scoort beheerst. 1-0(47). EFC gaat in de achtervolging. Toch weet Nemelaer nog een grote kans te creeren. Luuk verovert de bal en zet vanaf de achterlijn voor. Geert kan ongehinderd bij de 2e paal binnen tikken maar schiet voor lang het doel. De druk van EFC houdt aan en uiteindelijk weet Max van Limpt, met een strak schot van afstand, doelman Luuk Teurlinx te verschalken. Nemelaer heeft nagelaten de kansen te benutten en is teleurgesteld met het behaalde punt.

NEC – Nemelaer is afgelast vanwege een corona-situatie bij NEC.

Zondag staat om 14:00 uur de wedstrijd Nemelaer FC Eindhoven (av) op het programma.