bosch car service

Na uitgesteld Futura toch een mini festival met boompjes van B-team


Festival Futura werd uitgesteld, maar er was toch een mini Futura!

Jef en Aukje deelden hun zaailingen uit aan passanten.

Op zaterdag 6 november ging het Festival Futura met als thema ‘Groen Verdienen’ niet door. Toch gold dat niet voor alle deelnemers. Jef Bogers van het B-team en Aukje Kuypers hadden een voorraad die snel de grond in moest. Op de bewuste zaterdagmorgen kozen zij een strategische positie op de parkeerplaats bij de Vloeiweg. Hun voorraad nam snel af. Het winkelend publiek nam hun gratis aanbod graag aan. Dat is nog eens groen verdienen!

Jef Bogers: “De zaailingen van het B-team konden niet langer wachten om gepland te worden. Daarom zijn zaterdagochtend 100 boompjes uitgedeeld aan winkelend publiek in het centrum van Oisterwijk. Wij kunnen niet wachten om u te begroeten bij een herkansing van het Festival Futura in het voorjaar.” Aukje Kuypers: “Ook de boompjes die ik voor het Futura Festival klaar had staan zijn aan het B-team overgedragen, zodat ze snel weer ergens in de grond terecht komen!” Het Futura festival wordt hopelijk alsnog in 2022 georganiseerd. Zodra de omstandigheden daarvoor gunstig zijn, gaat het Futura-team weer aan de slag. Wordt vervolgd!

Ook deelnemen aan het festival? Neem contact op met Wim Tobé: pr@dec-oisterwijk.nl.