baderie

Muziek uit de jaren 60 en 70 bij Mie Pieters in Heukelom


afgelast

 

Zondag 28 november van 15.00 tot 17.30 uur luistert u bij Mie Pieters in Heukelom naar Hijme & Joris met muziek uit de jaren 60 en 70.

Joris op gitaar, Hijme zingt

Hijme & Joris brengen Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix van Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart of country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleid al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.