glasvezel

Met een gele helm op de kelders in van de Oisterwijkse KVL


Stichting Stoommachine Oisterwijk kan terugkijken op een zeer geslaagde Open Dag.

Met helm op (nodig) klaar om de gangen onder de KVL te ontdekken …

De opkomst was zondag overweldigend. In een enthousiaste sfeer werden de ongeveer 600 bezoekers ondergedompeld in het rijke industrieel verleden. De machinisten lieten de prachtig gerestaureerde stoommachine draaien. De meeste bezoekers konden onder deskundige en verantwoorde begeleiding een veilige maar spannende tocht maken door het ondergronds gangenstelsel. Voor de kinderen was een geliefde speurtocht ontwikkeld. Door de gedreven vrijwilligers werden om het uur rondleidingen verzorgd. Kortom: de sfeer was geweldig.

De stichting dankt alle betrokkenen voor de enthousiaste deelname die zeker voor herhaling vatbaar is.