The Make

Merlijn Kamerling vertelt over vader Antonie in Tiliander Oisterwijk


Tien jaar na de dood van Antonie Kamerling gaat zijn zoon Merlijn op zoek naar een completer beeld van zijn vader, in alles wat hij achterliet.

Het boek van Merlijn, over zijn vader Antonie

Het leven en de dood van Antonie Kamerling staan bij miljoenen mensen in het geheugen gegrift. Maar zijn zoon Merlijn weet helemaal niet zo veel van zijn vader. Sinds zijn dood heeft Merlijn nooit een aflevering van GTST bekeken, geen films van zijn vader opgezet of interviews gelezen. Hij wilde het niet en hij kon het misschien ook wel niet.

Merlijn Kamerling (1998) groeide op in het dorpje Zevenhoven, waar hij tot zijn tiende met zijn ouders Antonie Kamerling en Isa Hoes en zijn zusje Vlinder woonde. Na de tragische dood van zijn vader, verhuisden Merlijn, Vlinder en Isa terug naar Amsterdam. ‘Nu ik je zie’ is zijn eerste boek.

De boekpresentatie is te zien op 10 november 2021 om 19.00 uur in Tiliander Oisterwijk. Entreeprijs €7,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333.

Bestel hier uw ticket!