lezing goed oud worden

Massagepraktijk Prevente Oisterwijk blijft tot 22.00 uur open! *


Sinds vandaag gelden er weer aangescherpte coronaregels.
Massagepraktijk Prevente blijft open.

 

Ten opzichte van de maatregelen ten tijde van de harde lockdown in het voorjaar van 2021 zijn er nu andere criteria gekozen voor zorgverlening die doorgang mogen hebben zonder bepaalde sluitingstijden. Zo is momenteel bepaald dat zorgverlening die valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) uitgezonderd is van de verplichte sluitingstijden.

In HealthCity Oisterwijk (HCO) blijft de massagepraktijk gewoon open tot 22.00 uur. Voor uw behandelafspraak tussen 8u-17uur kunt u via de hoofdingang van HCO naar binnen komen. (Als u naar de praktijk loopt vragen we u een mondkapje te dragen).

Tussen 17 en 22 uur kunt u via de zij-ingang van HCO naar binnen komen. (Bij de ingang van fysiotherapie van Sambeek kunt u naar rechts -langs de trap- lopen en dan kunt u door de zij ingang naar binnen komen).

Sportschool HealthCity en Balans sluiten de komende 3 weken om 17uur.

U kunt online afspraken maken of bellen voor het maken van een afspraak: 0651235677.

Leest u verder op onze site: www.praktijkprevente.nl.

Hopelijk tot snel in de praktijk!

Hartelijke groet,

 

Anouk, Monica, Trudy, Frank, Monique, Marga, Margareth, Sukanya, Ismary, Janneke, Diona, Antonio, Marco, Jacqueline.

Het team van massagepraktijk Prevente in Oisterwijk

 

* Uitleg over deze winkelweetjes en de ster in de titel leest u in onze Disclaimer