uitpunt

Kinderen zingen en swingen mee met tante Rita in Tiliander Oisterwijk


Geannuleerd

In een gloednieuw, grappig en knotsgek verhaal komen al deze bekende hits voorbij.

Kom je ook? Zing en swing mee!!

Theo en zijn zusje Lulu mogen voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita. Ze beleven een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten de meest bijzondere figuren. Het wordt spannend als er dieren uit de dierentuin ontsnappen en Brul de Leeuw in het bos blijkt rond te lopen. Minidisco en het Feest van Tante Rita is de vrolijkste meezingmusical (4+) met 10 van de grootste en bekendste Minidisco-hits. Een verrassende swingmusical vol humor voor kinderen én hun (groot)ouders.

Welk (groot) kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van onder andere Coco Loco, Dans met Tante Rita, De Dieren uit De Dierentuin en natuurlijk Tsjoe Tsjoe Wa! Minidisco en het feest van tante Rita is te zien op 28 december om 13.30 en 16.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €15,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 207 3333

Klik hier voor meer info en tickets!